Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-04@05:38:06 GMT

مداح معروف موقتاً از مداحی منع شد +جزئیات

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۷۷۴۸

مداح معروف موقتاً از مداحی منع شد +جزئیات

سیدمجید بنی‌فاطمه، مداح اهل بیت(ع) با انتشار اطلاعیه‌ای در صفحه اینستاگرام خود از توصیه پزشکان برای نخواندن تا حداقل ماه رمضان خبر داد.

به گزارش شریان نیوز،سیدمجید بنی فاطمه مداح اهل بیت (ع) که چندی پیش به دلیل کسالت نتوانسته بود در مراسم وفات حضرت ام‌البنین (س) و میلاد حضرت زهرا (س) در هیأت ریحانةالحسین (س) به مدیحه‌سرایی یپردازد، با انتشار اطلاعیه‌ای در صفحه اینستاگرام خود، از توصیه پزشکان برای نخواندن تا حداقل ماه رمضان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این اطلاعیه‌ای به شرح زیر است:

محضر شریف برادران و خواهران بزرگوارم؛
در آستانه‌ ماه بارش رحمت الهی، روزهای بندگی و شب‌های عبادت، ماه عزیز رجب هستیم. فرصتی که پاکان مشتاقانه در انتظار آن هستند و بزرگان ما، مؤکدترین سفارشات را به از دست ندادن این فرصت ملکوتی داشته‌اند. امسال اما برای حقیر، این بهار معنوی هم‌راه با تقدیری دیگر هم شده و قرین الطاف دیگری است.

از آن‌جا که بر اساس فرمایش شریفِ «الرفیق ثم الطریق» اقتضای آدابِ مقدسِ خدمت در آستان مقدس حضرات آل الله علیهم صلوات الله همدلی و هم‌سفرگی با همراهان است، خود را موظف می‌دانم به محضر عزیزانی که سال‌‌هاست در این مسیر نورانی رفیق صراط و شریک توسلاتِ هم هستیم عرضه بدارم: به‌خاطر ملاحظه‌ای که پزشکان محترم در مورد شرایط جهازِ صوتی و حنجره‌ حقیر داشتند و توصیه‌ اکید ایشان، ناچارم تا مدتی (اقلاً تا ماه مبارک رمضان) از نعمتِ «خواندن» محروم باشم. البته که هم‌ایشان به این توصیه افزوده‌اند که ان شاءالله جای نگرانی نیست و با این پرهیز و عملیاتِ درمانیِ تجویز شده مشکلاتِ موجود مرتفع خواهد شد، اما این بدان معنا نیست که از دعای مخصوصِ هم‌نفسانم در این وادی بی‌نیاز باشم و مثل همیشه بسیار محتاج همین دعاها هستم.

باید اضافه کنم که به‌رغم منعِ مُتِرَتِّب بر خواندن بنده، هیأت مبارکه‌ ریحانةالحسین علیهاالسلام کما فی السابق در مناسبت‌های بزرگ پیش‌رو، با قوت سابق، دایر خواهد بود و مراسمات با تشریک مساعی حضراتِ خادمینِ اهل‌بیت علیهم‌السلام و ستایش‌گران ارجمند و حضور حقیر برگزار خواهد شد.

همان‌طور که به عرض شریفتان رسید، بدون هیچ مبالغه‌ای حقیر این پیش‌آمد را نیز مصداقِ بنده‌نوازیِ موالیان و اجدادِ کریمم می‌دانم. آنان که الطافِ بی‌شمارشان دائماً، سلباً و ایجاباً مشمول همه‌ ما، مخصوصاً مثل بنده‌ای بوده و ان شاءالله خواهد بود و حقیقتاً مثل همیشه مشتاقِ حلولِ بهارِ معنوی و زیارت رفقای هم‌سفره در توسلات پیش‌رو هستم.

از وقتی که برای این عریضه گذاشتید، بی‌نهایت ممنونم، رجاء واثق دارم سهمم از خوانِ دعای مؤمنین و مؤمنات، با دیدن این تقاضانامه‌ دعا، بیش از پیش خواهد بود.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان

اگر از علاقمندان به غذا خوردن هستید پس می‌دانید که سفر و غذا لازم و ملزوم یکدیگرند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، مزه کردن غذا‌های آن است و در این میان برخی از کشور‌ها به ارائه برخی از بهترین غذا‌های جهان شهرت دارند.

به گزارش روزیاتو، رده‌بندی زیر از کشور‌هایی با بهترین غذا‌ها در وهله اول به کمک کتاب‌های معروف «راهنمای رستوران و هتل میشلن» به دست آمده که با اعطای ستاره به آن‌ها به ارزیابی کیفیت غذا‌ها می‌پردازد. در مرحله بعد نیز نظرات کاربران در وبسایت‌های مختلف ازجمله سی‌ان‌ان و همچنین پلتفرم‌های گفتگو مانند ردیت و کورا در نظر گرفته شده است.

۱۰. کره جنوبی

آشپزی کره جنوبی در سطح بین‌المللی شهرت دارد و در لیست کشور‌هایی با بهترین کیفیت غذا در جهان در رتبه دهم قرار دارد. مانند بسیاری از غذا‌های آسیای شرقی، برنج جزء اصلی غذا‌های کره جنوبی است. کیمچی از موارد منحصر به فرد آشپزی در این کشور است و در اکثر خانواده‌ها مصرف می‌شود. برخی از غذا‌های کره جنوبی که در جهان معروف هستند عبارتند از: گوچوجانگ، بیبیم‌بپ و بولگوگی.

۹. سوئیس

حدود ۴۰۰ نوع غذا در سوئیس وجود دارد که در سال ۲۰۰۸ به طور رسمی در میراث آشپزی سوئیس گنجانده شدند. یک فرد در این کشور سالانه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم شکلات مصرف می‌کند که سوئیس را به بزرگترین مصرف‌کننده شکلات در جهان تبدیل می‌کند. محصولات غذایی سوئیس بسیار متنوع و فراوان است، این کشور ۷۰۰ نوع پنیر، بیش از ۲۰۰ نوع نان و ۲۵۰۰ نوع انگور تولید می‌کند.

۸. انگلستان

غذا‌های بریتانیا به دلیل تجارت‌های این کشور با دیگر کشور‌ها به شدت تحت تأثیر غذا‌های سراسر جهان قرار گرفته است. غذا‌های بریتانیایی به‌طرز آشکاری از از غذا‌های بومی چینی، هندی، فرانسوی، ایتالیایی، ژاپنی، آمریکایی، مکزیکی، اسپانیایی، تایلندی و ترکی تاثیر پذیرفته‌اند. بسیاری از اقلام غذایی بریتانیایی در سطح بین‌المللی محبوبیت یافته‌اند نظیر پای شپردز، پای سیب و اسکون. روستای چدار در سامرست نیز جایی است که پنیر چدار اولین بار در آن ساخته شده است.

۷. چین (ماکائو و هنگ کنگ)

غذا‌های چینی ازجمله معروف‌ترین غذا‌های دنیا هستند. کیفیت غذا در این کشور بی عیب و نقص است و چین دارای نزدیک به ۲۱۵ رستوران ستاره دار در «میشلن» است. غذا‌هایی مانند دیم سام و هات‌پات در میان غذا‌های چینی بسیار معروف هستند و در کشور‌های دیگر نیز رواج دارند.

۶. آلمان

غذا‌های آلمانی غنی و متنوع هستند، زیرا از مواد اولیه موجود در هر فصل در آن‌ها استفاده می‌شود. غذا‌های رایج در این کشور عبارتند از: براتوورست، کوفته سیب زمینی، کلم ترش، شنیسل و اشترودل. در طول جشنواره اکتبر این کشور، غذا و نوشیدنی آلمانی با شور و اشتیاق جشن گرفته می‌شود. Sauerbraten غذای ملی این کشور محسوب می‌شود.

۵. ایالات متحده

آشپزی آمریکایی یک آش شلم‌شوربای واقعی است، زیرا به دلیل عوامل زیادی مانند مهاجرت، تغییرات منطقه‌ای و تاثیرات فرهنگی تنوع گسترده‌ای دارد. ایالات متحده آمریکا بزرگترین کشور صادرکننده مواد غذایی در جهان است. در حالی که فرهنگ فست فود در این کشور بیداد می‌کند، دارای رستوران‌های با استاندارد بالاست و بیش از ۲۳۰ رستوران ستاره‌های میشلن را دریافت کرده‌اند.

۴. اسپانیا

اسپانیا به دلیل آب و هوای منطقه‌ای متنوع و تأثیرات فرهنگی، غذای بسیار متنوعی دارد. علاوه بر این، مادرید و بارسلونا به ترتیب ۵۳ و ۴۸ غذای بومی ارائه می‌دهند. غذا‌های اسپانیایی از مواد تازه و باکیفیت تشکیل می‌شوند. مواد تشکیل‌دهنده از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است و انواع مختلفی از غذا‌های دریایی، گوشت پخته شده، انواع پنیر و زعفران در غذاهایشان زیاد به کار می‌رود.

۳. ژاپن

غذا‌های ژاپنی به دلیل ارزش زیبایی شناختی، مواد اولیه تازه و طعم‌های متعادل شناخته شده است. در حالی که سوشی یک غذای معروف ژاپنی به حساب می‌آید، غذای ملی این کشور کاری با برنج است که در این منطقه بسیار مصرف می‌شود. سایر غذا‌های ژاپنی که معمولاً در کشور‌های دیگر موجود است عبارتند از: ساشیمی، سوپ میسو، ماچا و رامن. ماچا یک صادرات مهم مواد غذایی این کشور است و به ایالات متحده، چین، سریلانکا و هند عرضه می‌شود.

۲. ایتالیا

طبق یک مطالعه، غذا‌های ایتالیایی معروف‌ترین و پیتزا شاخص‌ترین و محبوب‌ترین وعده غذایی در جهان است. میراث آشپزی ایتالیایی غرق در آشپزی خانگی سنتی است که از مواد ساده، اما خوش طعمی مانند روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر و ریحان استفاده می‌کند. روغن زیتون ازجمله صادرات مهم این کشور است.

۱. فرانسه

فرانسه در صدر فهرست کشور‌های با بهترین کیفیت غذا در جهان قرار دارد. این کشور دارای بیشترین رستوران‌های ستاره‌دار میشلن در جهان است که نشان‌دهنده تمرکز این کشور بر رستوران‌های با استاندارد بالا است. صدف و حلزون از بهترین غذا‌های لذیذ فرانسوی به حساب می‌آیند. فرانسه با مصرف ۲۱.۶۷ کیلوگرم به ازای هر نفر، سومین مصرف‌کننده سرانه پنیر در سال در جهان است. هنر آشپزی فرانسوی یکی از مهم‌ترین‌ها در جهان است و نقش عمده‌ای در آکادمی‌های آشپزی مدرن دارد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) روش جالب درست کردن یک میگو بریانی خوشمزه توسط آشپز معروف عرب
  • مصلی کیش میزبان عزاداران شهادت امام جعفرصادق (ع)
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • فیلم دیدنی؛ آبشار‌های کوه معروف بیستون دوباره زنده شدند
  • (ویدئو) تصاویری دیدنی از زنده شدن آبشار‌های کوه معروف بیستون
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • تصاویر دیدنی از زنده شدن آبشارهای کوه معروف بیستون
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»